20101215

iPad i s just another iPhone, just in a bigger scale

semalam gua g QB usha Heriaq Potiaq.narnia dah 2 hari lepas, xbest.p pukoi 1130 beb!! muvi 2:35!! pusinq p topman xdak pa menarik dah, serious tawaq ati bila depa nak bukak radioactive plak.(zara,AX xmampu yer)...murah ckit bole laa...n btw, jalan g harvey norman ada test2 utk iPad,iPod touch,iPod classic ngn iPod nano....main iPad same je macam iPhone je beb!!fussball je best, nak nunjuk je boleh aa iPad tuu, "woi, aku ade biskut besar keras leh main game" haha.gua bukan anti just nak cakap iPad is nothing and if u use iPod nano is so-so-so much styleliow coz die kecik nak mampos and still ade touch screen utk toggle playlist smue.harga gua xhafal tapi tau aa, iPad on FROM RM1599++(no 3G,no wireless adapters)so fuckin xbest,version lain iPad xamik tau aa.


tapi-tapi kan, Macbook air splendid beb!!paling murah RM3299 JE beb!!!(je tu silap di-caps lockkan)haha. okay tapi terbaek matttt...nipis macam file and slightly menebal towards the back end...mac book cam xde best ponn,xyah la buang duet,tapi macbook air gua suke!!!babi aaa, laptop gua nie pon same je mahal tapi sampah masyarakat, baik dlu simpan beli macbook air lagi puas ati...style and comfortable or mobile, ahhhh, memory siket ye tuan puan2 64GB saje yerrrrrrrrrrr, macbook pro baru 128GB so nothing la kalo korg jenis suke wat "muzium" muvi dan series2 ye fuckers2 sekalian.

yes, thats the one 3299.wortyh the style kan?
iPad suxxxxxx asssss

2 comments:

chan said...

iPad suxxxxxx asssss?
hahaha.new damn word~!

gaban|malas|sign|in said...

lol!!!