20101213

at last! after months of GEBANG, aku dah botak.

tadi gua anta bapak gua p airport bayan lepas untuk flight ke Bangkok,last 2 week dah p Songkla Songkhla Song Kla aku xtau nak eja, agak2 je la siam gak la tempat tu.Apa dia dok buat p sana??Bini lain??ish..xbaik mengata bapak sniri, dia p IMT-GT (katanya -.-) and this time sebab bawak team Msia p Siam plak(ini aku caya sebab banyak barang sponsor dapat) ok la...The main point is tadi gua g saloon kat Taman Mas ni ja(at least it's not THE FUCKING MEI!!)so anyways, masok kedai kata nak botak, amoi tu peteh kepala aku p mai,p mai dia kata ok.so aku cakap NIGGA style.so now memang aku dah botak dan lubang2 atas kepala aku nampak.tapi bagi aku nampak ok jaaa........

nak pic ka??xpayah laaa...tgok muka LIL' BOW WOW sudeyh."same-same"(gaya zizan dlm chaparela)

4 comments:

chan said...

letak gmba kau la gaban~!
bru smart.

gaban said...

tunggu aku pakai skII dulu aa

chan said...

kau nk jd mcm artis korea yg lelaki tp xmcm lelaki tu ke nk pakai skII? haha~

gabangaban said...

xpaham cahnten@izzati