20101027

aku TIPU pasal aku dah BOTAK

actually aku memang nak sangat buat botak style.tapi aku tak sure nampak camner.macam bore memang buat suicidal act.tapi aku takde la sanggup gamble sampai macam tu.


jadi esok jikalau tiada aral mendatang surely aku jejak saloon mahal dengan niat untuk botak.kalo aweks tu ckp boleh(means ok kalo botak) aku nak botakkkkk.


aku pernah botak(rambut 0.5 cm) mase form 3.tapi time cuti, so takder sape yang kesah pon.


so, whaddaya think? *russel peters*
form 3.


minggu depan aku nak botox pulak.


p/s :aku memang tipu pasal aku botak kat fb.serius.


haaa.sape yg anonymous komen aku before nie.ambik engkau!
sebijik2 aku tuleh nie haa.


hoping nampak cam bow wow! chieh!
macam nie boleh tak aweks saloon oi!!!

7 comments:

Fifi Rahmat said...

klu rambut cepat tumbuh xde hal kot. x cuba x tau kan. tp silalah buat on your own risk. haha~

Fifi Rahmat said...

duh. macam haram je la minah saiko neh. dengan u pun dia nak follow. tgk la, i da cakap, mmg dia tekanan jiwa. sila rujuk follower nama danielyana09

perempuan kapas said...

haha!

ouh my bow! hahahaha!
gila style kot botak!
kutu x banyak~

gabangaban said...

fie.ohohohoho....ptt la i xleh cari mne belog dia....hahahha...bia la...die nk folo..folo je...bkn i jnis ade effct pon kan??haha

tania.oh my wow!hahao!
baru bangun je ni...xbole wt la

Anonymous said...

nice wehhh tulisan! baru la aku senang sikit nak baca :D

keep posting, aku selalu baca belog kau.

Anonymous said...

botak tepi pls

gabangaban said...

annoyingmous2.botak tepi mcm borey la