20101024

gaban yang emo

hari2 aku ade post baru.biase la GAYAT skit.
aku ni emosional.emosional aku xterlibat suka marah.aku suka kritik mcam nak gila xpon 
korang leh kata lewah!
okay mulakan tazkirah dgn fenomena indie.gua rase mmg best gila lah indie wujud kat melesia 
nie.mmg byk gila muzik2 ngn mcm artwork yg berkualiti dan TERSENDIRI.
gua ase THE TIMES mmg ade bestnye.lagu lepak2 layan2 slim shady gitu!haha.tapi bile 
korang  pergi gig.lagunye berdansa3!!! ade yg berdansa??bertumbuk lebih menyerupainya.
tapi xpela.lepak kat umah mne de tumbuk2 kan??okay korg pnah dgr x band yg ala2 the 
times??annoying kan??xde modal sniri ke??the times ade amik skit elemen brit pop kat uk 
nun..tapi ade kt kt melesia ni dah ade yg copy cat the copier.so??lanun elemen muzik??bile 
aku ckp cmnie org ckp aku emo la ape la.tapi tawar ati ku kat muzik indie sbb bnde nie 
la.muzik lebih kurg yg amat2 tepu.urgh!




lagi satu pasei budak2 muda 2/3 tahun dari aku nie.
apakah yg mereka cuba sampaikan??
skali bukak page ayat annoying gila."dun judge me.u don noe me.get lost asshole" so, disini 
pon tibe2 og yg xjudging org pon leh ter-judge mereka.haha.budak2 umo 13-18 la byk cmnie.
kite ingt sbb diorang ni pakai 'daring' gila harem ade budak2 ngat diorang ni 'sundal' upenye 
sebab bende kecik je pon.org kata dia sombong je pon.stendet la 2.laki2 kalo dah mati akal 
nak tego tibe2 je ckp sombong........so, aku ase budak2 ni lagi emo dari aku dah la!
pasal2 bahase yg annoying 2 aku dah xnak komen kdg2 bukan bahase je kdg2 tu siap tulisan 
ade yg ade kick besoooo kecik besoooo...cmnie AwK buAD aPew tUh??...mak aih..penin aku 
nak bace satu amik mase gak nak solve ape sebutan harem yg die type tu.
lagi satu fenomena ialah fren yg bersepah.aku xkesah org yg fren banyak tp boleh manage dan 
app certain2 org yg betol2 nak berkawan bkn sekadar nak tambah awek dlm page die.
tapi pantang aku seperti insan sorang nie.memula ckp xnk app org xknal tp lelame ckp bosan la 
smue org knal je.tape3, aku xkesah tapi bile app je org dari czechslovakia, yaman , america , 
aku dah mcm OMG!!!WTF#! bkn ko layan pon wall post diorg pas2 bia je bersawang kat situ.
mmg la jantan2 kat fb ni ase awek yg byk fren nie besenye hot xpon 'pandai/cerdik/melampaui 
batas/gila2' semasa edit photo.tapi kalo fren die 2 cm xrelevan aku ase cm bodo la plak.
moral, aku memang xde moral mse tulis nie. (^-^)V

5 comments:

chan said...

indie songs aku lg suka juliet the orange.
pergh..pedas killer gaban kau punya block yg perenggan kedua tuh.hahahah~

gabangaban said...

tapi masih sedap dibaca.hehehehe

chan said...

ahahaha.ha ah.sedap sbb pedas~

Anonymous said...

woih tulis penuh la kalau nak tulis blog. kau tulis macam mat rempit susah sial aku nak baca.

bukannya kau tulis blog pakai mobile phone pun kau nak tulis singkat-singkat. sial punya gaban

gabangaban said...

abg anonymous...maaf..aku ngat dah habeh terang benderanng tu...xpe2 t aku improve la weh...aku noob blogger la lahanat!!haha