20110517

belog gua tak laku.

entah sebab sampah ape la aku buat belog ni.tapi terang-terangan memang bukan nak buat duet.kalau nak kaye masok korek hidung dapat RM1OO je.
okay, if its not for money, for fame?well memang tak femes pon belog aku ni mcm belog yang aku suke dan bace setiap kali login is belog aku,bukan belog bapak kau (cari kat bawah aku malas letak link)
kirenye belog ni is a failure.feedjit tunjuk aku je view.sial kan?(i wonder if anybody is reading this)

so whats the point of typing right?

yeah,my life by the computers sucks.not a gamer.not a MODEL in facebook.not a forex trader.not a blogger.FMCL fuck my com life.

4 comments:

My World,, my life.... said...

Relax ar wei,, x kan nk mngis kot..huhu...

NURUL FARHANA said...

saye bace hari hari. takde masalah.

cikmegipama said...

hahaha.. adoi, gelak guling2 bace.
bes2...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)