20101116

"DARE" yang tak berape "DARING"

semalam gua lepak2 kedai mak njang kat depan nih.lepak ngn Shell,Apis palap,ngn Unknown person.

Unknown person cakap nak p Penang 3 hari lagi.Gua pelik aa,gua dok Penang pon tak balik sebab nak 'fokus study' kat Perlis sampai raya haji pon tak balik.

rupenya die cume nganjing/perli/kutuk/perihal sinis/sarcastic terhadap filem baru 'Dr' Rozmey yang bajet best sangat nak kutipan 40 JUTA!!!!!

okay2,tak kesah la nak bajet banyak mane pojn kutipan tapi filem 2 ALAM????? nak kutipan 4O juta??iye ke...(ini sembang kedai kopi tak tahu situasi sebenar)

ape yang gua nak gembar-gemburkan disini adalah.filem tu nak tayang sehari sebelum HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS (PART 1)

realistically,i find this situation could be a 50-50 chance.WHY?????

situasi positif:
orang pergi tengok2 nak beli tiket harry potter sehari sebelum(maklumlah surely akan sold out) mungkin pergi tengok.
lagi satu ikot ads yang die buat kat paper2 melesia tiap2 hari cakap akan ke-best-an citer tu.
pastu sape2 yang nak terhegeh2 beli tiket pada hari tayangan tapi sold out akan berkemungkinan besar layan jeeee cite die.

situasi negatifnya:
orang bajet kecik surely pilih harry potter dari cite die.terang tang2 dah kan yang ni?
cite die best ker??rugi je kang tengok??-psycho2
anti-Dr rozmey pon ade, dan ingin berkempen "jangan tengok 2 alam"
semuanya kita tunggu lah yer.

vs                                        

















berbalik kepada DARE  yang ingin dibincangkan.

MEMBER GUA NAK BUAT RAMBUT ALA DR ROZMEY KALAU DIE DAPAT 40 JUTA MELALUI FILEM 2 ALAM

so, gua ase in tak daring lansong sebab risiko die rendah tapi kalo jadi boleh diklasifikasikan sebagai daring paling ulung dia abad ini sebab,,,,tolong aaa,,,rambut ala dr rozmey???

so?????

4 comments:

chan said...

aku xsuka dr. rozmey tu.haha~

gabangaban said...

sape suke??

Faiz Tapit said...

aku nak rambut die! kah3

Anonymous said...

faiz:aku sangggup gusti lembu dari rambut mcm tu.....bulu jembut tu weyh!!