20101021

parut mengingatkan kita pada masa silam (serious gampang)

parut ni special.bile ad parut kite boleh tau dan teringat ape yg pnah jadi kat kite.

baiklah.mula dari kaki:
alhamdulillah,kaki gua mmg xde parut sebab di-kaver dengan bulus2.

naik kepada perut:
wah3.melampau akalo ade.bekas kene tetak dulu dah hilang.gua pakai SK-II dekat celah rusuk kanan nie.

hebat kan??




tangan aritu ade la.parut eksiden.masok bawah bamper depan lori kott.dah ngucap tapi lepas sampai ujung jalan bertentangan.ade la parut jap.tapi dah ilang okeyy.mak xpantang mcm bapok2 tapi mak bia je kuping tertanggal(besa nak mampos) pas2 kuping2 yg tercabut 2 aku try bakar.xlut oOoOoOoo..hebat lagi kan??

okay setel dah.bahagian kepala pon nak tau ker?parut2 jerawat x MAMAK eXtreme la kan?

okay.actually ade lagi.
form1: eksiden.telinga kene jahit 3 stitch.dekat bawah telinga celah2 rahang 2 la yg lembut silap2 haribulan boleh bawak maut 2 berjahit 3 stitch.

turun kepada
darjah 5: buluh yg panjang @ galah hit my head straight tepat padat serta padu betol ats tengkorak kepala aku secara menegak.mls nak cite panjang.yg ptg gua dapat 5 stitch haritu.2 minggu xg sekolah

turun kepada 2 tahun:
parut terbesar gua.kat kepala gak.macam kene tetak kepala parutnye.tapi actually budak 2 tahun cm aku xde otai nak g gadoh kan??gua langgar tiang mase merangkak secara mabuk dalam rumah.tiang seri aku tibai langgar!!seb baek xruntuh rumah aku!!

thts all.antara sebab aku xnk botak pasal nie la.
aunty saloon nnty kata.
haiyaaa...lu munya kepala manyak LUBANG wooo..sumpah xtpu sbb form 3 aku nazar nak botak kalo dpt 8A pmr.woooo..nak ckp gak sial gua dpt 8a dlu..gaban2.







5 comments:

chan said...

adoii...killer tol psl kemalangan-kemalangan yg kau dh lalui.
tetiba aku rasa nk gelak cm ju-on pagi2 bute nih...hahahaaa.

gabangaban said...

ok x?
bole wt discovery pasal diri aku x?

chan said...

ok2...hahaha.
buat la dokumentari psl kau.
berlambak2 aku komen.wahaahha~

gabangaban said...

hahha.gua maw tido.haaaa..promoter kne wt keje.
salam.

chan said...

kau mmg zalim.
aku ni promoter dh la xbergaji lak tu.
tido la kau.salam~