20101202

pompuan laki semua sama

aku memang bengkek sangat-sangat nie.
aku selalu bace yang kalo pompuan usha2 laki tu jangan nak perasan die nak kat ko kan??

eleh!!!pompuan pon same.ape kejadahnye aku nak usha.aku memang suke tengok2.takde hati pon kat ko.
sangat lanciou bila dalam keadaan macam ni.

jagnan janan jangan (babi tol aa sampai typo2 sebab orang perasan bagus macam ni) sambung balik...jangan la terlintas walau sejenak aku nak usha ko.memang lawa smue.tapi jangan bajet takde orang yang nak kawan saje tanpe nak berperasaan syahdu dan berahi bile tengok ko.it's called being FRIENDLY okay.

btw, from now on i'm now officially ur anti.tq.no hard feelings coz i didn't put up mine.and one more,fuck you.

17 comments:

mya myshikin said...

huuu 0_o

Miz DiLa said...

tumpang lalu gaban~ haha]
huik! syikun...ko kenal dak gaban nie gak ke??

Fifi Rahmat said...

haaa. ade gosip besh neh. sape? sape? sape? meh sedekah sket cerita uuu. haha. ala, senang mcm neh je la, kita sume x payah nak perasan dan syok sendiri, sampai lah org tu sendiri bgtau kat kita yg dia suka kat kita. haaa, gitu. baru btul, kan?

gabangaban said...

mya: O_o hoho

dila:dah abes exam ke?samapi sini berjalan??
btw,the syikun xknal aku aaa

fie:you!hmmm..ahad nie i balik..kalo kite hangout..500 cite gosip pon leh kua..okay?

gabangaban said...

xpuas ati.nak komen lagi

dila:ko block aku dari blog ko eh?

fie:takder spark or anything.i'm just trying to be a pure fren with a cute and she thinks imma stalker?OMH!!

mya myshikin said...

dila : aku xknal gaban, aku knal belog die je. huha.

gaban : dila block kt semua. hihi.

chan said...

apalah cuci mate pn nk prasan~
hahaha.sian kau gaban~

gaban|malas|sign|in said...

mya:oooo..kalo gua sorg je kire ade xkene laa 2

chanten:haha...itu la....susah tol orang zaman millenium ni

mya myshikin said...

gaban : huh ? bnda apa tuh ?

gaban|masih|malas|sign|in said...

kat mane???kat mane??

nohfee said...

woooo.
mual keadaan cm tu. wat bodo je weh.. pompuan tu yg pasan.

gabangaban said...

itu aaa..xble blah....
bia la...org cantik biase aa bajet hot

nohfee said...

adeh~~ perempuan cantik plak dh kne...

gabangaban said...

hehe...bukan awak laaa yerr

chan said...

gaban:perempuan pn ad j yg usha laki mcm nk terkeluar bijik mata,kau ignore j minah cmtu~
n ur right,zaman millennium ni laki perempuan same j la~ haha.

gabangaban said...

yes!!izzati!!pandai!!

chan said...

gaban:baru kau tau aku pandai ke -_-;
hahaha~