20101209

penemuan kapel gay

semalam, gua pusing satu penang dengan member gua.lalu lalang masa kat Queensbay nampak kapel(dua insan duduk rapat seperti kaver dari orang tepi jalan yang mereka sedang pegang tangan)
gua saje2 je nak usha "kape" ni dari satu side nampak laki2 cina.....gaban meneruskan perjalanan dan still mengusha "kapel" itu dan OMH!!!(OH MAK HANG!) the other one is an indian.....GUY!!!!
wtf!!!!
aku jerit bangang!!!pastu terkinja2 duduk jauh sikit....
bayangkan lah jika anda terlihat nie???
argh!!!
and aku dah jadi immune dengan kapel berlainan jantina tapi pantang aku kalo nampak beromen masa tengah azan!!!
persoalannye sekarang: adekah " kapel" tersebut sedang berpegangan tangan???

renung2kan dan selamat beramal.

6 comments:

nurnatrah said...

haha.
kalo x pegang tangan pegang ape?
:) :)

gabangaban said...

hmmmm...
diorg mcm tunduk skit...
rase2??

MIA said...

OMH!!! hehehee :P

gabangaban said...

mia:seriously luv tht OMH...shit!!!!!!
tabolehbelah

nohfee said...

hahahaha! ini baru la "kaple" 1 malaysia weh...

gabangaban said...

hahahhahaha...mapley+chinese+both guys = kaple